Gość Kama1 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 A wracając do wątku to nie uważam żeby jedzenie takiej zupki było złym pomysłem. Pod warunkiem że to nie sposób na dietę. Może nawet skuszę się i ugotuję.. Tylko dla spróbowania :) Cytuj
Armenika Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Moja mama (pielęgniarka) i siostra (dietetyk) zawsze powtarzają, że jeść trezba wszystko tylko ograniczyć ilość konsumowanych potraw. Najgorsze zło to sól i słodycze. Z obu zrezygnowałam już jakiś czas temu i zaczęłam pić wodę hektolitrami :) Efekt jest piorunujący :D 1 Cytuj
lund Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2014 w tydzień się nie da stracić - mozna tylko "wypożyczyć", po tygodniu wróci. Trwała zmiana nawyków żywieniowych to co innego, ona daje efekty. No i trzeba się jednak trochę ruszać, nawet pół godziny spaceru dziennie daje różnicę Cytuj
Smakija Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Też nie liczyłabym na zgubienie takiej ilości w takim czasie bez efektu jojo Cytuj
ziolowa Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Nie wydaje mi sie zeby bylo cos takiego mozliwe. Ewentualnie moze nastapic odwodnienie organizmu a nie spalenie tluszczu... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi