Gość bieska Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 jezli zna ktos taki przepis prosze o zamieszczenie go tutaj lub PM do mnie Cytuj
Mickey Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Ja kiedyś robiłam krówki w ten sposób:ok.dwie szkalnki mleka wlać do garnka i bardzo dużo cukru.Postawić na ogniu i ciągle mieszając żeby nie przywarło (dość długo to trwa), kiedy cukier się rozpuści i masa zmienia kolor na jasno brązowy ( toffi) można zdjąć z ognia. Kiedy wystyga twardnieje dlatego warto jeszcze gorącą masę przelać do czegoś innego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.