ina12 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 10 dag zmielonych orzechów laskowych 1 łyżeczka sypkiej kawy rozpuszczalnej 25 dag twarogu - 3 x zmielonego 4 łyżki cukru 1 szklanka kremówki 1 torebka zagęstnika do śmietany 1/4 szklanki rumu kilka orzechów laskowych do dekoracji Orzechy zmielone wymieszać z kawą, twarogiem i cukrem, a następnie wymieszać z kremówką ubitą z zagęstnikiem i doprawioną rumem. Krem włożyć do szklanej salaterki i ozdobić orzechami. Wstawić do lodówki do stężenia. Do kremu można podać kruche ciasteczka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.