Gość young.lady Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witajcie, Jestem poczatkująca i nie wiem jakie surówki można podawać do mięs pieczonych, smażonych, do ryb, itd. Ogólnie mówiąc: co z czym sie je? Bede wdzieczna za pomoc :-D Cytuj
basga Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witaj. Cóż,dużo zależy od upodobań i przyzwyczajeń,napiszę Ci co ja lubię: do ryby-surówka z kiszonej kapusty do mielonych-buraczki,mizeria,salata zielona do schabowych-marchewka z groszkiem,sam groszek, do gulaszu-kiszony ogórek jak widzisz to nic wymyślnego-oczywiście robię też inne surówki ale w/w polączenia najbardziej nam odpowiadają. Cytuj
renigliwice Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 A do klusek śląskich i rolady koniecznie z czerwonej kapusty. Renata :grin: Cytuj
Basia K Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Do kotletów bardzo lubię gotowane brokuły,fasolkę szparagową,kalafior-polane podsmażoną bułką tartą. Do kurczaka jakaś surówka z kapusty np pekińskiej.Chociaż,gdy do kurczaka robię kluski śląskie,to smakuje mi kapusta kiszona z pieczarkami :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi