mary Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witajcie! Od niedawna zagladam na Wasze forum.Dziekuje Dorocie za przeslanie przepisow.Oczywiscie przetestowalalm ciasto z kremem nutella oraz pomaranczowiec.Sa pyszne.Tym bardziej dziekuje,bo mieszkam za wielka woda/usa/ a ja niestety nie kupuje amerykanskich gotowcow tylko wszystko sama gotuje i pieke, tak czysto po polsku.Dodam,ze jestesmy wegetarianami.Moj maz od 20 lat a ja duzo krocej,corka rozpoczela razem ze mna.Moze to tyle na poczatek.Pozdrawiam wszystkich. Mary Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witaj Mary :-D Cieszę się, że dołączyłaś do naszego grona, no i że ciasta się udały, a co ważne, że smakowały. Mam nadzieje, że znajdziesz tutaj wiele ciekawych przepisów dla siebie i Twoich bliskich. Pozdrawiam :-D Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witam Cię Mary! Jak to dobrze że dołączyłaś do nas i jesteś w naszym gronie, bardzo mi jest miło. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witaj Mary z za wielkiej wody!!! :-D :-D :-D Cieszę się że możemy Ci służyc pomocą aż tak daleko, może w ten sposób będziesz miała wrażenie że jesteś wśród nas. :-D :-D Cytuj
amelia1 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witaj Mary!!! Cieszę się, że do nas dołączyłaś. Ja podobnie jak Ty mieszkam za granicą(Grecja), ale zawsze gotuję nasze polskie jedzonko. Napewno znajdziesz tutaj wiele smakołyków dla siebie i Twojej rodzinki. Pozdrawiam Amelia Cytuj
renigliwice Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Witam Cię Mary bardzo, bardzo gorąco!!! :wink: Cytuj
Dorunia Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Witam Cię cieplutko Marry. :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi