Rudolf Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Uczę się już 2 rok gastronomi w technikum i jestem szczęśliwy ze wybrałem ten kierunek. Chciałbym właśnie wyjechać za granicę by zyskać doświadczenie i przede wszystkim też lepsze zyski niż w Polsce, na moim celowniku są Niemcy. Gdzie pracuje twoja znajoma? Cytuj
marysi_co Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Teraz nie pamiętam nazwy restauracji, ale się dopytam i dam znać Cytuj
Rudolf Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Ok, dziękuje i czekam na informacje. Cytuj
Solarinac Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Bardzo dobry zawód, szkoda, że go nie wybrałem. Cytuj
zawszemodny Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2017 ja zawsze chciałem być kucharzem, teraz żałuje, że nie poszedłem do technikum gastronomicznego i zamiast tego studiuje prawo :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi