Adzia13 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Super macie tu przepisy!Mam zamiar dołozyc kilka swoich,szczególnie na wypieki,bo najbardziej kocham piec słodkości! Mam nadzieje,ze sie polubimy :lol: Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witaj Andziu13 :lol: Dziękuję za pochwałę i z niecierpliwością czekam na Twoje przepisy. Ja też najbardziej lubię piec słodkość, i takich osób jest tutaj dużo - więc na pewno się polubimy :lol: Gorąco pozdrawiam :D Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witamy Cię Adziu13 wśród nas,na pewno się polubimy i będziemy służyć sobie nawzajem różnymi poradami. Pozdrawiam :lol: :lol: :D Cytuj
ina12 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witaj Adziu! Jak dobrze że dołączyłaś do nas, jak tylko dochodzi do naszego grona nowa osoba to my od razu wszyscy się lubimy i wzajemnie sobie doradzamy i pomagamy. Cieszę się bardzo że użyczysz nam swoich przepisów. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witaj Adziu!! Już Cię lubimy !!! Czekamy na Twoje przepisy, komentarze i porady, a zobaczysz jak szybko się uzależnisz :lol: Pozdrawiam Cytuj
renigliwice Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ja też Adziu witam Cię serdecznie i pozdrawiam. Renata Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi