Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Basiu przepis jest bardzo interesujący,musze go wypróbować ale z pieczarkami jak podałaś... W lesie na razie na znalezienie grzybów jest nikła szansa,może gdzie indziej tak? Panuje susza i mój mąż rzadko znajdzie jakiś grzybek. W tamtym roku o tej porze juz miałąm sporo zasuszonych a w tym roku zupełnie nic. Dobrze,że jeszcze mam z tamtego roku co nie co ;) .

Opublikowano

Zaprosilam teściów na obiad i poczęstowałam ich moją karkóweczką. Wszystkim ogromnie smakowała. Nieraz ją jeszcze zrobię. (piekła mi się trochę dłużej niż w przepisie bo aż 3 h ale naprawdę wyszła mięciutka).

Opublikowano

Kasiu N4

Bardzo sie ciesze,ze danie smakowalo.Tym bardziej,ze goscilas tesciow-ja w takich sytuacjach baaardzo sie staram,aby tesciowa byla zadowolona.

Jak juz chyba pisalam,czas pieczenia zalezy od ilosci i grubosci plastrów miesa.

Kasiulku daj znac,jak Tobie smakowalo.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Basiu- no niestety nie robiłam z zupą cebulową bo nie mięli jej w sklepie... lipa!! W ogóle to bardzo mi smakuje takie jedzonko- tylko jak mówię, szkoda, że nie było tej zupy :grin:

Opublikowano

Też zrobiłam i powiem krótko - pyszniasta. Śmietanę dałam 18% bez ubijania, karkówki też nie rozbijałam, a zamiast zupy cebulowej bo nie było akurat, dałam gorący kubek -cebulowy.

  • 1 rok później...
Opublikowano

Znam ten przepis z jeszcze jednym dodatkiem,wszystko identycznie +zupa w proszku krem z borowików,czyli obie zupy mieszamy ze smietana,tez super,polecam.

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłam zgodnie z przepisem.Wyszła bardzo dobra,gosciom smakowała tylko co do tej godziny pieczenia to mysle ze tak jest tylko wtedy kiedy miesa ulozymy jedną warstwę i to nie wiem,ja pokroilam cienko mieso,dodatkowo lekko rozbiłam a piekło sie 3 godz ale byłam zła,goscie juz ida a tu mieso jak skała,mówiłam ze wiecej nigdy nie bede tego robila ale jakos wkoncu zmiekło a nawet rozpływało sie ale potrzebowalo AŻ 3h!!! i po tym czasie sos zrobił się rzadki jak woda ale w smaku.... mmm pyszne!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.