Basia K Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 4-5 płatów matiasów 2 czerwone jabłka pęczek zielonej pietruszki cebula kubeczek jogurtu naturalnego majonez sól,pieprz Pokrojone matiasy ułożyć w salaterce. Posiekać pietruszkę,cebulę i jabłka (ze skórką) pokroić w kostkę.Dodać jogurt,majonez i przyprawy.Wymieszać,polać sosem śledzie. Cytuj
dariad Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Bardzo pyszna potrawa , ja robię zawsze w dzień postny na obiad - :lol: :lol: do tego ziemniaki z wody Cytuj
Basia K Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Efektownie się prezentuje-zielona pietruszka,czerwone jabłka..... Cytuj
Basia K Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Odświeżę przepis,bo mam zdjęcia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.