markoz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Mam jeszcze inny przepis na salatke z zupek chinskich -dla mnie najsmaczniejszy. 1 podwojna piers z kurczaka-duza kukurydza z puszki kapusta pekinska i najwazniejsze:2 zupki chinskie KONIECZNIE firmy VIFON -OSTRY KURCZAK,gwarancja niepowtarzalnego smaku,z zupkami z innej firmy to juz nie to! majonez-ilosc wedlug uznania -polecam KIELECKI sol pieprz Piers pokroic w kostke i dodac przyprawy z zupek,najlepiej odstawic na 30 min do lodowki. kapuste pokroic,dodac odcedzona kukurydze.Piers w przyprawach usmazyc na malej ilosci oliwy,dodac do salatki.MAKARON podrumienic na suchej patelni ,dodac do salatki.Doprawic majonezem,sola i pieprzem.Odstawic na 1godzine do lodowki.NAPRAWDE WSZYSTKIM MILOSNIKOM SALATEK BEDZIE SMAKOWALO!! :lol: :lol: Cytuj
Jolcia Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Myślę Marko że sałatka będzie smakowała.Wkrótce ją zrobię . :lol: Cytuj
dora74 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 :D :lol: :D :lol: :lol: :D super niedlugo ugotuje Cytuj
apsik Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Mam pytanie MARKOZ czy nie mogą być zupki łagodne bo nigdzie nie mogłam kupić ostrych, proszę o odpowiedż. Cytuj
markoz Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Sprobuj z lagodnymi ,ale jesli niedaleko masz sklep "PLUS"to tam napewno znajdziesz te zupki<ewentualnie zobacz jeszcze w BIEDRONCE > :) Cytuj
dora74 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 :grin: naprawdę świetna sałatka :grin: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 makaron ma być taki suchy uprażyć??? :grin: Cytuj
markoz Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Tak, makaron ma byc suchy pokruszony i przyrumieniony na suchej patelni,zmieknie pozniej w salatce. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Dzięki za odpowiedź :grin: wczoraj kupiłam już zupki vifon ostry kurczak (w plusie oczywiście) niedługo popełnie :grin: Cytuj
apsik Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zrobiłam sałatkę w sobotę ,ale nie mogłam wcześniej odpisać.Moja rodzinka zjadła ale powiedzieli ,że to nie jest ich ulubiony smak i ja też średnio w niej zasmakowałam.Pomimo to polecam innym spróbować,gdyż każde podniebienie jest inne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi