Basia K Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 3 łyżki mąki jajko kawałek szynki 2 łyzeczki startego żółtego sera pomidor szczypiorek zioła do pizzy,sól,pieprz Jajo utrzeć z mąką,tak,aby ciasto miało konsystencję naleśnikowego(do zbyt gęstego można dodać przegotowanej wody),dodać pokrojoną w kostkę wędlinę,posiekany szczypiorek,sól i pieprz.Wylać ciasto na rozgrzany olej.Obsmażyć z jednej strony i odwrócić na drugą.Ułożyć plasterki pomidora,posypać serem,ziołami i przykryć.Smażyć do roztopienia sera.Można polać ketchupem..... Cytuj
Jolcia Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Fajna ta niby-pizza.Muszę zrobić moim dziecią. Myślę że im posmakuje.Pozdrawiam. Cytuj
amelia1 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Rewelacja!!! Mój mąż bardzo lubi pizze, wczoraj zrobiłam na kolację niby pizzę Basi, robi się ją szybko i bardzo prosto, no i wyszła rewelacja, mały dodatek to papryka zielona lub czerwona. Polecam!!! Basiu dziękuję za przepis. P.S. No i napewno będę ją teraz często robiła :lol: Pozdrawiam Amelia Cytuj
basga Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Super przepis-właśnie chodziła za mną pizza i zamierzam usmażyc na kolacyjkę-ale będzie niespodzianka w domu! Cytuj
Basia K Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Cieszę się Amelio,że smakował mój przepis. Pozdrawiam :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi