renigliwice Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Składniki: - mięso na gulasz - ziemniaki, marchew, por, seler, pietruszka, kapusta, zacierki, listek laurowy,sól, pieprz, ziele angielskie. Wykonanie: Przygotować osobno gulasz. (doprawiony) Pokroić w kostkę: ziemniaki, marchewkę, kapustę białą, pory, seler. Pokrojone składniki wrzucić do gotującej się wody, dodać liść laurowy, ziele angielskie, sól, pieprz. Gotować. Wrzucić zacierki. Wlać gulasz, wymieszać, doprawić. Można dodać do smaku kostki rosołowe lub vegetę, Doprawić na ostro (jak ktoś lubi) papryką lub chili. Polecam, można podać gościom. :lol: :lol: :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.