Basia K Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Czy ktoś wie,gdzie można poza allegro kupić kawę w takich saszetkach? [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Katarzyna Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witaj Basiu! Ja kupuję taką kawę tylko w saszetkach na jedną filiżankę w Selgrosie ale myślę że w marketach powinna byc dostępna aż sprawdzę jak będę czy jest. Pozdrawiam Cytuj
Basia K Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Dziękuje Katarzynko. Ostatnio rzadko bywam w większych supermarketach,więc nawet nie wiem... Na Allegro hamuje mnie cena wysyłki,niby nie jakaś kolosalna,ale wtedy cena paczki kawy znacznie wzrasta.No chyba,ze przy wiekszym zamówieniu... Spróbuję też w takich sklepach z zagraniczną żywnością. Pytając tu miałam nadzieję,że ktoś jest pewien. Cytuj
Marra Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Najlepiej to pytaj w takich małych osiedlowych sklepach, markety tego nie trzymaja bo ludzie kradną. Acha i pytaj kasjerki bo takie coś to stoi przeważnie przy kasie, w zasięgu wzroku kasjerki. Jak nie maja to Ci sprowadzą jak zapewnisz, że je kupisz. Pozdrawiam Cytuj
Basia K Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udało mi się kupić na targu,tam gdzie sprzedają zagraniczne rzeczy.Drogo :wink:??: 18 zł za paczkę.Podobno są w Auchan,ale nie mam go w pobliżu. Cytuj
Gość qqmen Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Witaj, My kupujemy taka kawę w saszetkach PODS bezpośrednio od importera kawy www.doppio.com.pl bezplatnie wysylaja zamowioną kawę emailem do domu ,bez zadnych problemów . Pozdrawiam qqmen Czy ktoś wie,gdzie można poza allegro kupić kawę w takich saszetkach? [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Basia K Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Dziękuję.Spisałam sobie ten adres. Na razie mam zapas,bo szwagierka przysłała mi parę paczek z Niemiec,ale ja piję dużo kawy,więc pewnie niedługo znów będę potrzebować. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi