asiaswierk Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witajcie:) Słyszałam,ze podobno mozna kupić elektryczne maszynki do robienia sękacza,czy wiecie coś o tym? Bardzo lubie to cisto,ale niestety w piekarniku nie wychodzi taki jak powinien :lol: Pozdrawiam Asia Cytuj
basga Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 cześć! nie słyszałam o takim sprzęcie ale w dzisiejszych czasach wszystko szybko się dzieje,muszę poszukać. niedawno pieklam sękacza w tortownicy /chyba nawet z naszego forum /i nawet byl dobry-o ile ktoś lubi suche ciasta. ja zbyt krotko pieklam warstwy bo mało je widać w przekroju ale szybko zniknąl ze stołu. Poniżej masz link o tej maszynie. https://www.lody.com.pl/gielda/gielda.asp?o...al=&ID=4159 Cytuj
asiaswierk Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Bardzo Ci dziekuję :lol: ja też robiłam w piekarniku, ale mi sie tak ładnie warstwy nie oddzielały Cytuj
basga Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 nie ma za co-wszyscy tu pomagają sobie wzajemnie. Ja sądzę,że ta maszyna to bardziej taka profesjonalna na potrzeby zakładu ale kto wie? Żeby warstwy były bardziej widoczne w przekroju to chyba trzeba je mocniej podpiec ale ja robiłam sękacza dopiero raz. Cytuj
asiaswierk Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 nie ma za co-wszyscy tu pomagają sobie wzajemnie. Ja sądzę,że ta maszyna to bardziej taka profesjonalna na potrzeby zakładu ale kto wie? Żeby warstwy były bardziej widoczne w przekroju to chyba trzeba je mocniej podpiec ale ja robiłam sękacza dopiero raz. Faktyczne masz rację....waga jej 100kg to mówi samo za siebie :lol: jakoś nie mogę dojść do ceny tej maszyny :lol: Cytuj
basga Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 No cóż-pozostaje nam raczej sękacz z piekarnika bo cena jest adekwatna do wagi. Cytuj
asiaswierk Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Odechciało mi sie maszyny :) ..... są dla pracowni i piekarni, a nie obywatela lubiącego sękacza. Masz rację pozostaje nam specjalizować sie w naszych sękaczach z piekarnika :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi