basga Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 kupiłam ciasto francuskie a tam przepis na coś takiego!od razu pomyślałam,że podzielę się z Wami bo jest super prosty i zapowiada się smakowicie. Parówkę zawinąć w plasterek żółtego sera a następnie w ciasto francuskie. Wierzch smarujemy jajkiem,można posypać sezamem. Piec w 220* około 10-12min. Cytuj
basga Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zrobiłam dziś na kolacyjkę-praktycznie zero pracy a jak smakowało! :grin: Cytuj
zuziorek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ja tez robie parówki w cieście francuskim, ale oprócz sera dodaje jeszcze salami, cieniutko pokrojony ogórek kiszony, ketchup, majonez i dopiero zawijam w ciasto. Ale nie w sposób prezentowany na zdjeciu tylko w prostokat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi