Bernimek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 pycha ta kukułka ale jeszcze polecam z cukierkami ICE tez pychota A tych cukierków ma być tyle samo co kukułek ?? Cytuj
Gość zagotowana Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Długo nosiłam się z zamiarem zrobienia alkoholowej kukułki i w końcu stało się :D Pyyyyyyyycha! Polecam na babskie ploteczki :) Cytuj
LewTolstoj Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 oj to chyba spróbuje i ja.. słyszałam kiedyś bardzo fajną nazwę dla tego alkoholu - KUKUŁKÓWKA :) ale czy nie powinna stać dłużej? Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja też się skusiłam kiedyś na ten likierek, a prezentował się tak: Na drugi dzień można go już pić, ale oczywiście jak postoi trochę to jest miodzio - polecam :biggrin: KUKUŁKÓWKA - ciekawa nazwa, jeszcze się nie spotkałam, ciekawe czy robi się ją podobnie czy to już inny przepis? 🙂 Cytuj
Gość zagotowana Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 W moich stronach mówi się też na nią kukułczanka :D Cytuj
Gość marlen Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Próbowała - pyyyyszne Cytuj
Smakija Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 A nie wiecie czy inne cukierki wchodza tez w gre? Cytuj
julianA Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 Hmmm.... pomysł wydaje się wyborny! :) Robiłam sama ostatnio likier i muszę powiedzieć ,że takie domowe trunki są bardzo smaczne- może smaczniejsze od tych ze sklepowych półek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi