apsik Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Upiekłam Kasiu wczoraj isaurę i oczywiście niewiele zostało bo jest bardzo smaczna. Moja rodzinka uwielbia takie ciasta i ja także bo raz dwa i już upieczone. Nie daję tylko bakalii bo dzieciaki wyciągaja i następnym razem też dam więcej sera ...będzie jeszcze pyszniejsze. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Elu cieszę się że Wam smakowało :mrgreen: Dawno nie robiłam > dzięki za przypomnienie :mrgreen: Mniam , ale mi ochoty teraz narobiłaś :mrgreen: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Czas odświeżyć przepis :grin: Przeszukałam połowę domu żeby znaleźć ten przepis i dopiero mi się przypomniało że podzieliłam się nim z Wami :grin: Ostatnio robiłam na święta sernik z rosą :grin: więc teraz pora na zmiany :P Na Wielkanoc zagości u mnie Isaura :P chyba jeszcze gościom jej nie serwowałam :D Cytuj
apsik Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witaj Kasiu teraz ja chcę odświeżyć przepis i zachęcić-kto jeszcze nie robił niech piecze bo naprawdę warto... A że nie ma jeszcze w tym temacie zdjęcia to myślę ,że nie zaszkodzi jeżeli wstawię -podobno fotki działają na nas najlepiej...no to do pracy..... :) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Elu wygląda tak apetycznie że i sama zrobię :) dawno nie robiłam więc chyba czas na przypomnienie :) Cytuj
andy8 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Elu jesteś nieoceniona oszałamiające zdjęcia :) Cytuj
apsik Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Bardzo dziękuję Aniu,aż się zaczerwieniłam...rozpieszczasz mnie komplementami i niedługo obrosnę w piórka :) :) :) Cytuj
andy8 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Elu pochwały zasłużone,ciasta piękne,puszyste a te rogaliki tam....ummm rumiane,złociste. :) Cytuj
Kaliope Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Elu śliczne ciasto! Bardzo bardzo zachęca do upieczenia. Zgadzam się również co do rogalików.. wszystkie wypieki w Twoim wykonaniu są wspaniałe :) Cytuj
apsik Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Dzięki dziewczyny...staram się dogodzić mojej rodzince i poza tym pieczenie sprawia mi wiele radości. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli...u mnie śnieg kurzy że świata nie widać. Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Elu, ciacho ardzo apetyczne, choc jestem na diecie upieke dla domownikow, Pozdrawiam Cytuj
Katarzyna Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Obiecywałam upiec w ubiegłym tygodniu >>> ale szarlotka wygrała :-) Teraz już nieodwołalnie zawijam rękawy :?: Gotowe pokarzę wieczorkiem :?: I już jest :?: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi