tonik17 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Czesc wszystkim, mam na imie Tomek, mieszkam w Gnieznie (kolo Poznania), mam 19 lat i obecnie ucze sie w technikum elektronicznym - ostatnia klasa (szkoda, ze nie w gastronomicznym :lol:). To chyba tyle jesli chodzi o metryke. Gotowac lubie od zawsze. Babcia sie zawsze ze mnie smieje, ze jak smazone byly kotlety to zawsze sie na nie budzilem. Tak wiec, kuchnia nie byla mi obca od malego. Bardzo podoba mi sie ta stronka, sadze ze najlepsza, bo mozna duzo sie dowiedziec i uzyskac odpowiednie porady. Napewno bede z niej korzystal. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj
Katarzyna Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witaj Tomciu nie Paluchu :lol: w naszym gronie !!! Na pewno spotka Cię tu wiele ciekawych i smacznych przygód , które wykorzystasz z zadowoleniem i uznaniem najbliższych . Życzę Ci powodzenia :lol: Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witaj Tomku :D Cieszę się, że do nas dołączyłeś, i cieszę się, że Ci się strona podoba :lol: Mam nadzieje, że znajdziesz tutaj wiele ciekawych przepisów dla siebie, a także dla Twojej dziewczyny i rodziny. Gdy będziesz miał jakieś "problemy kulinarne" to pytaj śmiało - na pewno Ci pomożemy. Pozdrawiam :lol: Cytuj
ina12 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Tomku witam Cię, ach jak będzie świetnie że jesteś już razem z nami. Pozdrawiam. Cytuj
renigliwice Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ja też Tomku witam Cię serdecznie i życzę miłych wrażeń kulinarnych. Renata :lol: Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ja również witam Ciebie Tomku na tym wspaniałym forum i w razie potrzeby służę radą. Pozdrawiam [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
tonik17 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 normalnie jak w rodzinie :) milo mi i napewno skorzystam z tych wielu wspanialych rad i przepisow Cytuj
Agusia Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 No jesli czujesz sie jak w rodzinie to pozdrawia Cie "kuzynka"((hihihi!) zza wielkiej wody! Agusia z Chicago Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi