Wiolka Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Dzisiaj się zarejestrowałam i odrazu witam się z Wami bardzo cieplutko. Pozdrawiam wszystkich :) :P :lol: Cytuj
amelia1 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witaj Wiolu!!! Cieszę się, że do nas dołączyłaś, życzę miłego i smacznego kucharzenia. Pozdrawiam Amelia Cytuj
renigliwice Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja również Wiolu witam Cię serdecznie wśród nas. Czekamy na Twoje przepisy, sama na pewno znajdziesz wiele ciekawych, sprawdzonych przepisów. Pozdrawiam gorąco! Renata :) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witaj Wiolu ! Miło że tak szybko podjęłaś decyzję i dołączyłaś do nas. Na pewno się nie zawiedziesz :) Pamiętaj że tu zawsze znajdziesz pomocną rękę w potrzebie :P dziel się z nami swoimi opiniami. Smacznego pitraszenia :lol: Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witaj Wiolu w naszym "smacznym" gonie. Mam nadzieje, ze będzie Ci z nami dobrze :P Pozdrawiam :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witaj Wiolka. Cieszę się że dołączyłaś do nas i mam nadzieję,że podzielisz się z nami swoimi przepisami jak i wypróbujesz nasze. Pozdrawiam Cytuj
Justyna.K Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam WIOLKĘ :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi