basga Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgadza się.Ja np.jak wiem,że moi domownicy będą sobie sami coś pichcić to wykładam nią kuchenkę gazową i potem nie mam szorowania tylko sobie folie wymienię. :( Cytuj
VipDelikatesy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dokładnie tak,ja robie bardzo podobnie,wtedy folia zatrzymuje każdy odprysk i piekarnik pozostaje czysty. jest ona po prostu bardzo wielofunkcyjna,lubię też pakowac w nią kanapki dzieciom do szkoły. Cytuj
Dany Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Folię aluminiową możemy również zastosować gdy pieczemy ciasto. Zdarza się, że z góry jest już dobrze wypieczone, ale niestety w środku jeszcze nie, więc wystarczy położyć na górę ciasta taką folię i wtedy jest pewność, że się nie przypiecze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi