Kucharek6 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Darek-kucharek wita wszystkich bardzo serdecznie, na razie jestem na etapie kolekcjonowania przepisów (słodkości), potem bedzie selekcja a potem... kto wie? :). Cytuj
renigliwice Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witam Cię Darku bardzo serdecznie! Myślę, że znajdziesz tutaj wiele ciekawych, wypróbowanych przepisów. Życzę Ci dużo miłych wrażeń kulinarnych. Renata Cytuj
amelia1 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witaj Kucharek6, napewno znajdziesz tutaj dużo słodziutkich przepisów. Życzę miłego kolekcjonowania i czekam też na Twoje przepisy. Pozdrawiam Amelia Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witaj Darku :lol: Życzę Ci owocnego kolekcjonowania przepisów na słodkości, a później udanych wypieków... i czekam na ocenę tych ciast :) Pozdrawiam :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witaj Darku ! Życzę Ci wiele smakowitych chwil razem z nami! :) Cytuj
ina12 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Dla mnie i mojej rodziny Nowy Rok zaczął się jest niedobrze i okropnie. Nie było mnie bo musiałam wyjechać na parę dni z przyczyn nie zależnych odemnie i dlatego z opóźnieniem witam serdecznie wszystkie te osoby które dołączyły do naszego grona, życzę zadowolenia z naszego forum, udanych smacznych potraw, wypieków i.t.p. oraz pozostania z nami na stałe i dzielenia się własnymi przepisami. Dziękuję za dołączenie do nas i pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Agusia Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witaj serdecznie w naszym gronie! Ja tez zaczynalam od kolekcjonowania przepisow na slodkosci, a potem........ to juz wszystko mnie interesowalo!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi