Justyna.K Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Serdecznie Witam wszystkich nazywam się JUSTYNA uwielbiam gotować a w szczególności piec.Myślę , że miło nam się będzie razem współpracowało i jak tylko czas mi na to pozwoli będę zamieszczała swoje wypróbowane przepisy no i jak mnie coś zaciekawi będę próbowała Waszych.Pozdrawiam :) Cytuj
renigliwice Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja też witam Cię serdecznie Justynko! Znajdziesz tu na pewno wiele ciekawych przepisów do wypróbowania, ale czekamy też na Twoje. Życzę smacznego kucharzenia i pieczenia. Pozdrawiam Cię cieplutko. Renata :) Cytuj
Justyna.K Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 renigliwicejuż dwa umieściłam w słodkościach :) Cytuj
renigliwice Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zauważyłam Justynko. Dziękuję za podzielenie się tymi przepisami. Renata :) Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witaj Justynko :lol: Jak uwielbiasz gotować i piec - to powiem Ci, że dobrze trafiłaś :) Myślę, że będzie Ci z nami "smaczniakami" dobrze. Zachęcam Cię do wypróbowania naszych przepisów. Widziałam, że już dodałaś kilka ciekawie zapowiadających się przepisów, więc z niecierpliwością czekam na jeszcze :P Pozdrawiam :lol: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Bardzo mi miło :) właśnie zrobiłam warkocz drożdżowy pyszniutki umieszcze w słodkościach :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witaj Justynko! Będzie nam miło razem z Tobą działać przy codziennych smakołykach. :) Pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Justynko witam Cię i dziękuję za przepisy które podałaś są bardzo ciekawe i teraz tylko trzeba te smaczności osobiście wypróbować. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi