Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam na mufinki trochę inny przepis, można do 1/3 ciasta dodać kakao, na to owoc i resztę białego ciasta i kawałki czekolady, dokładnie tak samo jak napisała Justynka. Nie piekłam jeszcze ich, ale w odpowiednim czasie muszę wypróbować skoro są takie pyszne. Justynko dziekuję za przepis i pozdrawiam.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Bardzo dziękuję szczerze to wszyscy się dziwią "skąd ty jeszcze na to czas znajdujesz" ;) ...chciałabym jeszcze mieć czas na moje hobby tzn wyszywanie uwielbiam ale to zajmuje za dużo czasu tak dużo go nie mam :razz:

Opublikowano

Ja również podziwiam. Mi z jedną pociechą w domu często ciężko coś upichcić a z dwójką to naprawdę podziwiam. Mufiny wyglądają bardzo apetycznie, jak tylko wyzdrowieje to na pewno zrobię.

Opublikowano

ina12 dziękuję bardzo. Mam już dość tego chorowania, przez kaszel pół nocy nie spałam. No i smaku nie czuję, taką mam chęć na te mufiny ale, zrobię dopiero jak już zapachy będą do mnie docierały.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

JustynoK.napisz proszę ile wychodzi tych mufinek z tego przepisu,chciałabym je dzisiaj zrobić,ale nie wiem ile ich będzie,bo może będę musiała zrobić z podwójnej porcji jak będzie mało. Pozdrawiam cieplutko :razz:

Opublikowano

Jak tylko będę robiła to dam znać i wkleję fotki.Ja będę robiła w foremkach od babeczek,bo takich specjalnych foremek do mufinków nie mam.Justyno napisz mi jeszcze czy tego ciasta ma być pełna foremka czy 3/4 foremki,sorki,ale nie piekłam ich jeszcze a chciałabym,żeby były ładne. Pozdrawiam :razz:

Opublikowano

Trochę mi nie wyrosły te małe mufiny,ale może dlatego,że małe foremki włożyłam do dużej blachy,bo te duże stały normalnie i wyrosły duże,tylko przy wyjmowaniu z foremki trochę się spłaszczyły.Obiecałam zdjęcia i wklejam.

post-2690-1171896974_thumb.jpg

post-2690-1171897003_thumb.jpg