Dorunia Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Witaj Justyna! Mufiny robiłam z pomocnicami,czyli moimi siostrzenicami i one zażyczyły sobie,żeby były różne czyli nakładały rodzynki,orzechy włoskie,czekoladę w kawałkach i nutellę.Bardzo nam wszystkim smakowały,a dziewczynkom najbardziej i zażyczyły sobie za parę dni następne.Wyszło mi 15 małych mufinek i 2 duże.Przepis oceniam na duże 5 Dziękuję za super przepis i pozdrawiam :razz: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 DORUNIU BARDZO SIĘ CIESZĘ :razz: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 podnosze przepisik bo mufinki są naprawdę smaczne może jeszcze ktoś się skusi. :grin: Cytuj
apsik Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Justynko jeśli nie mam specjalnej formy to w czym mogę zrobić te pyszności ,albo poradż gdzie można kupić bo jak oglądają przepisy ze mną moi synowie to chcą właśnie mufinki. Pozdrawiam Ciebie i Twoje dzieci Ela. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Jak się nie mylę to dziewczyny pisały ostatnio właśnie o formach na mufinki że mają być chyba w Lidlu jak się nie mylę. Niech mnie poprawi ktoś kto ostatnio pisał na temat właśnie form na mufinki??? znalazłam tylko niewiem poczytaj od kiedy była ta oferta widać tam foremkę na mufinki https://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.2...ma_do_pieczenia Ja swoja kupiłam w kauflandzie.Mam sylikonową i spisuje się rewelacyjnie. Niektórzy robia w foremkach na babeczki.Pozdrawiam również :grin: Cytuj
basga Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Tak-forma na muffinki i to w dobrej cenie będzie od poniedziałku w Lidlu. Ja takiej formy nie mam i piekłam w foremkach do babeczek,takich blaszanych. Cytuj
apsik Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 DZIĘKUJĘ BARDZO DZIEWCZYNY,SPRÓBUJĘ ZROBIĆ Cytuj
ainoh7 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 czy ktos mi powie czy takie muffinki wyjda mi ze sliwkami? czy urosna? Cytuj
annu Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Właśnie upiekłam z kawałkami czekolady i z odrobiną kakao. Wyglądają i pachną wspaniale :P Dzieki za przepis. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 annu jakie ładne te w kształcie serduszek.Mam nadzieje że smakowały. :P Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Justynko dzięki Basi ( basga) kupiłam foremki w Lidlu, minęło dużo czasu a ja nie zdążyłam żadnych muffinek upiec. Cytuj
annu Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Czy smakowały? Ha... ja to mówi moja córka... one są pyfne (pyszne) :P Cytuj
Justyna.K Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Ino nic tylko piec te mufinki :P annu bardzo się cieszę że smakowały :P Cytuj
Justyna.K Opublikowano 21 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 znów kuszę ............. [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] moja wczorajsza wersja jabłka+ cynamon (niebo w gębie) :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi