marzycielka Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Justynko naprawdę jest czym kusić,bo zdjęcia bardzo apetycznie wyglądają.Na pewno z jabłkami mufinki te są pyszne. Pozdrawiam Cytuj
Gość phenomena Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 mam problem. otoz nie posiadam specjalnej formy do muffinek. myslicie, ze do piecenia moge uzyc zwyklych foremek do babeczek wysmarowanych tluszczem? Cytuj
Klamerka Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Myślę, że oprócz kształtu (z tego co wiem, to foremki do babeczek są "płytsze" i bardziej rozłożyste od tych form do mufinek), to nie będzie żadnej różnicy :D A czy te "papierki" (papilotki chyba) do mufinek nie są z pergaminu? I wówczas już nie trzeba smarować formy tłuszczem? Nie jestem tego pewna, muszę to któregoś razu sprawdzić. Cytuj
mamalu Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Justynko upieklam te mufinki i musze napisac ze byly bardzo bardzo smaczne:)Zrobilam z czekolada bananem i truskawkami. Danusia. Cytuj
Annar Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Dziękuje za przepis :D Dzis miałam ochotę na cosik słodkiego i skusiłam się na mufinki. Zdążyłam zrobic zdjęcie trzech ostatnich.... ;) Myślę, że będe je częściej robić. Polecam ! Cytuj
Annar Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 to z masy cukrowej... Zostały mi dekoracje od tortu, których nie wykorzystałam :D Pozdrawiam Cytuj
Gość marcik Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 najlepsze muffinki jakie jadlam :) pyszne i proste w przygotowaniu :lol: polecam :sad: Cytuj
Gość Nika01 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 hej.troche szukalam przepisu na mufiny....cgcialam aby byl prosciutki:) i tak trafilam na twoj przepis--jest swietny!pierwszy raz w zyciu pieklam mufinki,nigdy wczesniej zadnych babeczek czy cos w tym rodzaju i wyszly rewelacyjne!!bardzo sie ciesze i dziekuje za przepis,polecam wszystkim Cytuj
Kaszi Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Pierwszy raz piekłam mufinki. Użyłam foremek do babeczek, bo innych nie miałam. Wyszły bardzo smaczne:) Cytuj
Yola79 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 zakupiłam silikonowe formy do muffinek i zaczęłam produkcje ich:) . Szybko się robi a efekt rewelacyjny polecam. Cytuj
basga Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ja dopiero dziś kupiłam taką serduszkową formę silikonową i chyba jutro dokupię jeszcze jedną bo 6 sztuk to stanowczo za mało. Dodam,że zrobiłam tylko z cynamonem a margaryny nawet nie roztapiałam tylko palcami kruszyłam sypkie składniki,potem dodałam mokre składniki,wymieszałam łyżką i gotowe. Cytuj
basga Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 no i dokupiłam i dziś znowu zrobiłam...z herbatą miętową i skórką pomarańczową. :( Tylko zapomniałam i za długo były w piekarniku ale nie zdążyły się spalić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi