apsik Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ogromnie mi miło,że przepis się sprawdził...muszę także spróbować z migdałami. Cytuj
wiola344 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 a co soadzicie jakbym jako nadzienie dala jeszcze troche sera bialego i troche tej masy kokosowej? kiedyś robiłam ślimaczki z serem i z marmolada też są rewelacyjne,tylko tyle że moje ciasto było krucho-drożdżowe Cytuj
viola32 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Slimaczki zapowiadaja sie na nastepny Hit Smacznego!Ja sprobuje zrobic z masa kokosowa i makowa. Cytuj
marysiasto Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Robiłam dzisiaj. :shock: bardzo wszystkim smakowało Cytuj
apsik Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Przypominam ślimaczki-smaczne ciasteczka ,niedrogie i szybkie. Nie wyszły za ładne bo piecyk coś mi szwankował...ale pokażę i to. :) Cytuj
figiel Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Bardzo smaczne i ciekawe ciastka .... moje wyszły niezbyt "zgrabne" ,ale za to jakie pyszne :) . Elu dziękuję za przepis i pozdrawiam serdecznie ! Cytuj
apsik Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Dorotko wcale nie wyszły niezgrabne...są śliczne i sama bym zjadła...fajnie że smakują. Pozdrawiam i do nastęonego smakołyku... :) Cytuj
ina12 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Dorotko Twoje ślimaczki też są bardzo ładne, nie narzekaj. Cytuj
gaja2b Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam mialam dziś na popołudniu zapowiedzianych gości więc zrobiłam slimaczki , wszyscy byli zachwyceni szybko sie robi nie są drogie - dzięki za super przepis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi