ina12 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Przepraszam że przeszkadzam, nie wiem jak mam usunać dwa zdjęcia z przepisu " Ciasto z kremem cytrynowym i bezą" bo wgrałam trzy zdjęcia takie same. Z góry dziękuje. Cytuj
Marcin Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Halino, Aby tego dokonać musisz edytować post (używając Pełnej edycji). Gdy już wyświetli się ekran edycji pod polem z treścią postu znajduje się pole Załączniki. Następnie po prawej stronie ekranu zobaczysz napis Zarządzaj aktualnymi załącznikami (3) - Po kliknięciu w niego rozwinie się lista tych właśnie trzech załączników. Obok każdego z nich znajdują się 2 ikonki: Ta z zielonym "plusikiem" służy do wklejenia danego załącznika w treść posta - w treści pojawi się wtedy napis np: "" - w tym miejscu posta właśnie pojawi się dane zdjęcie. Ikonka z czerwonym krzyżykiem służy właśnie do usuwania załącznika - wystarczy, że klikniesz ją przy 2 "niechcianych" :grin: załącznikach i zostaną one usunięte. W razie pytań oczywiście zawsze służę pomocą - nigdy nie jest tak, że ktokolwiek przeszkadza pytając o obsługę forum :grin: Pozdrawiam serdecznie Marcin Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ach dziękuję ślicznie w tej chwili usunęłam, miałam te ikonki i dalej nie wiedziałam co zrobić. Ale ze mnie jest stara gapa. Pozdrawiam i życzę spokojnej dobrej nocy. Cytuj
Marcin Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Wraz z wgraniem nowej wersji forum nieco się zmieniło, więc czasem można czegoś nie zauważyć :grin: Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi