Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesto robie te zapiekanke ,jest szybkai mozna wykorzystac do niej mieso pozostale np.z rosolu ok.30dkg ugotowanego makaronu (najlepiej penne lub swiderki) 1torebka sosu grzybowego knorr zolty ser , mieso oddzielic od kosci W naczyniu zaroodpornym ukladac kolejno makaron ,mieso ,ser ,do wyczerpania,ostatnia warstwa ma byc ser ,to polac goracym sosem grzybowym ,wstawic do piekarnika i zapiec mozna posypac zieleninka wedlug uznania proste i smaczne ,ciekawe czy bedzie Wam smakowalo

Opublikowano

Hej Kate_76!!Kiedyś umieściłam podobny przepis na forum,tyle że mój jest z mięsem mielonym i sosem myśliwskim.Przy najbliższej okazji wypróbuję Twoją wersję-na pewno jest bardzo smaczna.Pozdrawiam.Gabi.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.