kate_76 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 czesto robie te zapiekanke ,jest szybkai mozna wykorzystac do niej mieso pozostale np.z rosolu ok.30dkg ugotowanego makaronu (najlepiej penne lub swiderki) 1torebka sosu grzybowego knorr zolty ser , mieso oddzielic od kosci W naczyniu zaroodpornym ukladac kolejno makaron ,mieso ,ser ,do wyczerpania,ostatnia warstwa ma byc ser ,to polac goracym sosem grzybowym ,wstawic do piekarnika i zapiec mozna posypac zieleninka wedlug uznania proste i smaczne ,ciekawe czy bedzie Wam smakowalo Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Hej Kate_76!!Kiedyś umieściłam podobny przepis na forum,tyle że mój jest z mięsem mielonym i sosem myśliwskim.Przy najbliższej okazji wypróbuję Twoją wersję-na pewno jest bardzo smaczna.Pozdrawiam.Gabi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.