Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miuriel ja zawsze piekę te pączki na największym palniku,z kurkiem przykręconym do końca(tym od regulacji płomienia).Nigdy jeszcze nie wyszły mi przypalone ani surowe w środku,chociaż czasami można mieć takie wrażenie ponieważ one w środku są takie trochę wilgotne.Nie zrażaj się może nastepnym razem wyjdą lepsze.A propos żołądka to mój po takich pysznościach jak wczoraj też daje o sobie znać,ale czy wszystkiego mamy sobie odmawiać.Ja jestem łakomczuchem i nie potrafię za bardzo rezygnować ze wszystkiego co mi szkodzi-wolę trochę pocierpieć i mieć przyjemność z jedzenia a nie tylko patrzeć jak rodzinka się objada.Pozdrawiam.Gabi.

  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Kate_76 na pewno Ci wyjdą.Spróbuj bo są na prawdę bardzo dobre i u mnie to po prostu znikają w mig.Mąż to czasami nawet nie czeka aż polukruje,tylko wyjada mi prawie prosto z garnka.Powodzenia.

Opublikowano

Zrobiłam! Prawie już zjadłam! Robiłam jednak bez papieru tak jak GABI ale do kółek podobne to nie było,maczałam w lukrze i znikaly od razu,bardzo delikatniutkie dla podniebienia,pychota. PS.smażyłam na smalcu.

Opublikowano

Ja się nie zniechęcam, ale na jakiś czas daje spokój, po tych rewelacjach żołądkowych jakie przeszłam. Następnym razem na pewno wyjdą lepsze i wtedy je wam pokażę. Ja zawsze smażę na oleju.

Opublikowano

Właśnie skończyłam smażyć .Starałam się robić kółka szprycą i te ostatnie prawie mi wyszły, tylko wyszły mi mniejsze niż gabi , ale za to dużo. Są świetne , ładnie wyrosły są leciutkie i i chyba lepsze niż te w cukierni , nie smarowałam lukrem tylko posypałam cukrem pudrem. Na razie zjadłam dwa z resztą czekam na męża.

Opublikowano

no nie moglam wytrzymac jak napatrzylam sie na te zdjecia i zrobilam ,sa naprawde swietne ,choc moje ksztaltem nie przypominaja tych ze zdjec,nie mniej jednak sa pyszne .Polowe posypalam cukrem a polowe lukrem -te z lukrem sa smaczniejsze. dzieki Gabi

Opublikowano

Tak właśnie jest dziewczyny z tymi pączkami-nie wiadomo jak żle wyglądają,ale zawsze smakuja świetnie!!!No i według mnie najlepsze są polane albo maczane w dużej ilości lukru.Bardzo się cieszę że tak Wam smakowało.Gabi.

  • 1 rok później...
Opublikowano

Ja tez je robie ale znam je pod nazwa paczki hiszpanskie.Wykladam na olej wycisniete ze szprycy na papierze.Papier po kilku sek.odchodzi od ciastka i swobodnie plywa w garnku wiec nie ma problemu z wyjeciem go za pomoca lyzki cedzakowej i paluszkow(ale uwazac trzeba na paluszki bo na papierze jest goracy olej i moze poparzyc co mi sie ostatnio zdarzylo)I oczywiscie najlepsze wedlug mnie sa z lukrem i dodatkiem aromatu cytryn.!!!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.