Kaliope Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Dzięki i pozdrawiam również :-) Cytuj
Kaliope Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zrobiłam wczoraj te pączki i właśnie zjadam ostatniego, popijając herbatką :) Wyszły pyszniutkie, delikatne, po prostu wspaniałe. Lepsze niż w sklepie!!! Zrobiłam ciasto z połowy składników bo jesteśmy narazie z Mężem sami :D i wyszło 13 sztuk. Nie mam szprycy więc po prostu nakładałam ciasto łyżką i wyszły takie pączuszki o bliżej nieokreślonych kształtach :P ale za to pięknie rosły :) Przepis świetny, dzięki i bardzo wszystkim polecam! :) Cytuj
czerusia Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Pączki wgladaja przepysznie, napewno sie skusze i je zrobie :D mam nadzieje, ze sie udają.. pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi