Dorota Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Aby sos uzyzkał niepowtarzalny smak, należy pod koniec gotowania dodać do niego odroninę kawy rozpuszczalnej. Cytuj
shoffix Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Witam, A przepraszam, do jakiego sosu :D ? bo sos na ten przyklad malinowy z kawa to mi jakos nie w sosie :D pozdrawiam, sh Cytuj
graszka Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 oj shoffi :D ale się droczysz...ale faktycznie masz rację. Pewnie chodzi o sosik do mięska, ale należaloby to dokładniej sprecyzować. Jak dla mnie najlepsza jest potrawka z moich stron. Super sosik z rodzynkami i cytryną mniamciu :D jejku , chyba powinnam ją zrobić, tak dawno jej nie było.... nabrałam apetytu Cytuj
shoffix Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Oj graszko, serce Ty moje, dyć kobieta wymaga odrobiny pieszczoty, tak ciut ciut :D A zeby w temacie sosu byc, to onegdaj poczynilem utwor na spaghetti z sosem kwasnym od limetek dwoch, na bazie mascarpone, zaciaganym bulionem warzywnym. Znasz li ten utwor ? :D buziaki, sh Cytuj
graszka Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Chętnie poznałabym tą kompozycję bliżej :D tylko czy nie znikłby uśmiech z mojej twarzy przy jedzeniu ...troche kwaskowo sie zapowiada....dwie limonki...ho ho :D Cytuj
shoffix Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 ho ho, graszko :D Biale wino przywraca usmiech, rozwesela, oniesmiela... a i doskonale komponuje sie z potrawa. Utwor podam niebawem. Zbieraj sily na doznanie :D sh Cytuj
bassia77 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Często do sosu,który powstaje podczas pieczenia karczku dodaje pod koniec średniego korniszona lub ogórka kwaszonego,następnie zabielam i sosik pycha ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.