behatka Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Usmażyć tradycyjnie panierowane kotlety (schabowe lub z piersi kurczaka). Na 1 łyżce masła zeszklić posiekaną dużą cebulę (na 4 kotlety) , dodać curry (ile kto lubi), chwilę podsmażyć. Na usmażonego kotleta dajemy cebulkę z curry, posypujemy startym żółtym serem, robimy kleks ketchupu i kleks majonezu - zapiekamy w piekarniku do rozpuszczenia sera.Pyszne! Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Znam ten przepis pod nazwą Schab po Kowalsku i potwierdzam że kotlety przygotowne w ten sposób są pyyyyyszne!!!Polecam.Gabi. :grin: :grin: :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.