felicity Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 1 puszka groszku konserwowego 3 ugotowane na twardo jaja majonez sól,pieprz do smaku Groszek odsączamy i rozgniatamy tłuczkiem do ziemniaków, jaja obieramy i ścieramy na tarce o średnich oczkach, dodajemy majonez, sól,pieprz do smaku i wszystko razem mieszamy. Smacznego :grin: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Interesujący przepis jeszcze nie jadłam takiej pasty ale napewno wypróbuje :grin: uwielbiam groszek :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.