basga Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Czytałam sobie o kombiwarach,parowarach i trafiłam na thermomix-podsyłam link bo najlepiej wczytać się i osądzić samemu. https://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=16706 A jakie są Wasze wrażenia? Cytuj
Gość Kucharz 14 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ja mam używam i jestem zadowolony... Warto kupić :grin: Cytuj
monilek26 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Sama nie mam thermomixa, ale moja mama ma i bardzo często z niego korzysta. Jak dla mnie bomba - jest świetny - tylko ta cena... Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Cześć, ja też marzę o tym urządzeniu, ale niestety mnie na niego nie stać :grin: Cytuj
behatka Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Urządzenie jest super, ja nie mam, ale ma moja mama, a że mieszkamy w jednym domu to często pożyczam i korzystam. Cena rzeczywiście przerażająca, ale koleżanka kupiła w lombardzie za 1 000 zł. Cytuj
monilek26 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Wow, ale fart - to sie opłacało. Nie wiem ile teraz kosztuje takie cudo, ale kiedyś jego cena kształtowała sie w okolicach 4 tys... Cytuj
gosiek50 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Mam taki Termomix i nie wyobrażam sobie pracy w kuchni jakby mi go zabrakło , wiecie dziewczyny że taką maszyne można kupić także na raty , ja tak zrobiłam i już dawno spłacona a ile daje zadowolenia i ile czynności można w niej wykonać naprawde polecam taki Termomix bo naprawde warto. :arrow: ;-) Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Napiszcie proszę co robicie w tym THERMOMIXIE? Cytuj
Bernimek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 zupy, sosy, ciasta (np. na pierogi), gotowanie na parze ... Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Będąc na urlopie u mojej mamy rodziny miałam okazję próbować potrawy zrobione w thermomixie i muszę przyznać,że jestem pod wielkim wrażeniem tego urządzenia,ale cena jest dość wysoka...a kawa zrobiona w nim to poezja smaku i aromatu :mrgreen: Cytuj
monilek26 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Zgadzam sie z Tobą Dorka w 100%. Kawa z Thermomixa jest warta grzechu...i ta pianka...rewelacja. Cytuj
As76 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Kurczę,a ja miałam prezentaqcje tegoż cuda już 3 razy w domu i jakoś nikt mnie nie może przekonać.... No cóż,jestem chyba tradycjonalistką :D Jedynym produktem ,który zrobił na mnie wrażenie były bułki,ale dla samych bułek takiej kasy nie wydam :D Cytuj
fredzia Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Świetny sprzet dla osob ktore sie odchudzaja, bo mozna gotowac na parze.Mam go w domu.Kawa jest świetna.Ale tez robie ciasta.Jeden mankament DROGO. Cytuj
adrijah Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Mam to cudo w domu :arrow: Moją Mamę x lat temu przekonali, że to rewelacja. Uwierzyła, wymęczyła Tatę i kupili :arrow: Co mi zapadło w pamięci, co Mama kiedyś często robiła (z przepisów z dołączonej książki) to kapuśniak (chyba z ketchupem) i najcudowniejsze cappucino jakie kiedykolwiek piłam :arrow: Teraz robi jedynie za wagę... ewentualnie ja robię czasem w nim koktajle.. ale zamierzam przypomnieć Mamie o jego istnieniu i spróbować wreszcie zrobić w nim jakieś ciasto :> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi