margo Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 :grin: od niedawna ogladam te stronke i bardzo mi sie podoba, juz skorzystalam z kilku przepisow (smaczne) i nadal bede tu zagladac. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj
renigliwice Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Witam Cię Margo bardzo, bardzo serdecznie. Cieszę się, że ta strona Ci się podoba, bo rzeczywiście jest świetna. Nie ma dnia, żebym na nią nie zaglądała. Mam nadzieję, że podzielisz się z nami swymi wypróbowanymi przepisami. Życzę Ci smacznego kucharzenia i pozdrawiam. Renata :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ja również witam Ciebie Margo :grin: Bardzo się cieszę, że stronka Ci się podoba, i że przepisy się udały, a co ważne - że smakowały. Zachęcam do dalszego pozostania z nami "smaczniakami" :grin: Pozdrawiam :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Margo witam Ciebie serdecznie i cieszę się że z tych przepisów z których skorzystałaś smakowały Tobie, inne też są bardzo smaczne. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
amelia1 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam Cię Margo bardzo serdecznie na naszym wspaniałym forum. Cieszę się, że smakują Ci nasze przepisy, zachęcam do dalszego kożystania i czekam na Twoje wypróbowane smakołyki. Pozdrawiam Amelia Cytuj
Basia K Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witaj Margo w gronie Smakoszy :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witaj Margo wśród nas. [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Magdalena Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Cześć Margo!!!! :wink: nasze grono się rozrasta, gorące pozdowienia Magdalena!!!! :wink: Cytuj
Wiolka Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam na forum i czekamy na nowe przepisy pozdrawiam Wiolka :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi