didloo Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Bardzo brakuje mi takiej opcji - moje ulubione przepisy. Jest to możliwość odsyłania przepisu który mi się spodobał do takiej " zakładki", do której w każdej chwili mogę zaglądnąć i sprawdzić sobie jakiś przepis. Czasami , przeglądając przepisy zamieszczone na tej stronie , coś mi się spodoba , a nie jestem w stanie od razu sobie wydrukować. Po jakimś czasie, zapominam zupełnie o tym przepisie, albo zapominam jego nazwy. Gdybym miała taką opcję - problem z głowy. ( Taką zakładkę mam w wielkim żarciu i jest to super sprawa ). Pozdrawiam. :) Cytuj
Marcin Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Witam. Taka opcja była już w starej wersji strony. Teraz niestety zniknęła - ale już niedługo premiera zupełnie nowego "smacznego" - tam znajdziecie wszystko czego się spodziewacie :) (chyba). Plany są duże (w części już zrealizowane) - na pewno będą "ulubione" przepisy. Ale reszta niech pozostanie niespodzianką. Niestety na święta chyba nie zdąże, ale może... Pozdrawiam Cytuj
didloo Opublikowano 29 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Czekam z niecierpliwością!!! Pozdrawiam! :) Cytuj
agnieszka Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 jestem też za tym...... :) Cytuj
pika15 Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Właśnie cały czas szukam tej opcji , myślałam że to ja jej nie widzę. Jestem za !!!!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi