anulka2a Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 rewelacyjne ciasto i bardzo szybko sie robi dziekuje za przepis pozrawiam Cytuj
basga Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zrobiłam wczoraj to ciacho tylko że z podłużnych biszkoptów a sok był zielony. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Od rana takie smakołyki............... mnnnnnnnnnnnnnniam super się prezentuje . Dobrze że dziś idę na impreze 50 lat chrzesnej to coś tam skubne a od 11 września idziemy z kuzynką na aerobic więc skończy się do mnie pieczenie. ;) No chyba że dla kogoś coś upichcę. Na tę imprezę piekłam cioci PIJAKA . Jeszcze czeka mnie pieczenie po 20 dwóch ciast do jej pracy. Więc z wprawy nie wyjdę :grin: Cytuj
apsik Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Basiu naprawdę piękne ciasto zrobiłaś,wygląda tak apetycznie że jeżeli byłoby bliżej to wskoczyłabym na kawkę. :grin: Cytuj
andy8 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Pyszniutkie ciacho-polecam po raz kolejny Cytuj
mela Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Witam wszystkich cieplutko <u mnie brbrbrbbr bardzo zimnno>ciesze sie ze smakuje Wam ten prosty smakołyczek,dzis bedzie go piekła córka ma 9 lat ,bardzo lubi piec ma to po mam :P ie Cytuj
campari Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 zrobilam i ja, na urodziny mojej cory w postaci tortu... biszkopt pieklam ze swojego przepisu, przekrawalam go na 3 czesci, do masy galaretkowo cytrynowej w dodalam tez brzoskwinie. prezentowal sie tak o! :D Cytuj
ewa11 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ciasto bardzo ładnie wygląda i będę go robić .Może powie mi ktoś ,czy to ma być tak:biszkopt, masa,biszkopt,śmietana i starty grześiek :grin: Cytuj
apsik Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ewuś przepraszam,że dopiero teraz odpisuje.....można zrobić tak jak [piszesz-czyli biszkopt-masa- biszkopt -śmietana. Ja robię np. tak -cienki biszkopt-góra z 4 jaj,póżniej masa gorąca i można położyć herbatniki-ale niekoniecznie i jak wystygnie to śmietana i grzesiek. Cytuj
ewa11 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Bardzo ,bardzo dziękuje i pozdrawiam :grin: Cytuj
Gość ani2 Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Ale piękne wypieki a jak smakowicie wyglądają. Ja "kubusia" będe piekła za tydzień na urodziny syna. Mam nadzieje że mi wyjdzie pyszny. :mrgreen: Cytuj
k@sia Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 A ja mam pytanie o wymiary blaszki bądź tortownicy w jakiej pieczecie to ciasto :) Cytuj
k@sia Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaryzykowałam i upiekłam biszkopt na dużej blaszce :mrgreen: A tak się Kubuś prezentuje :grin: Bardzo smaczny i taki inny :grin: Polecam jeśli jeszcze ktoś się zastanawia :grin: Cytuj
minia51 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee, no bomba. Ha, zaryzykowałabym, ale jestem noga w pieczeniu. Lata są, ale............. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.