Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Od rana takie smakołyki............... mnnnnnnnnnnnnnniam super się prezentuje . Dobrze że dziś idę na impreze 50 lat chrzesnej to coś tam skubne a od 11 września idziemy z kuzynką na aerobic więc skończy się do mnie pieczenie. ;) No chyba że dla kogoś coś upichcę. Na tę imprezę piekłam cioci PIJAKA . Jeszcze czeka mnie pieczenie po 20 dwóch ciast do jej pracy. Więc z wprawy nie wyjdę :grin:

  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam wszystkich cieplutko <u mnie brbrbrbbr bardzo zimnno>ciesze sie ze smakuje Wam ten prosty smakołyczek,dzis bedzie go piekła córka ma 9 lat ,bardzo lubi piec ma to po mam :P ie

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

zrobilam i ja, na urodziny mojej cory w postaci tortu... biszkopt pieklam ze swojego przepisu, przekrawalam go na 3 czesci, do masy galaretkowo cytrynowej w dodalam tez brzoskwinie. prezentowal sie tak o! :D

post-946-1212680034_thumb.jpg

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciasto bardzo ładnie wygląda i będę go robić .Może powie mi ktoś ,czy to ma być tak:biszkopt, masa,biszkopt,śmietana i starty grześiek :grin:

Opublikowano

Ewuś przepraszam,że dopiero teraz odpisuje.....można zrobić tak jak [piszesz-czyli biszkopt-masa- biszkopt -śmietana. Ja robię np. tak -cienki biszkopt-góra z 4 jaj,póżniej masa gorąca i można położyć herbatniki-ale niekoniecznie i jak wystygnie to śmietana i grzesiek.

  • 1 rok później...
Opublikowano

Ale piękne wypieki a jak smakowicie wyglądają. Ja "kubusia" będe piekła za tydzień na urodziny syna. Mam nadzieje że mi wyjdzie pyszny. :mrgreen:

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja mam pytanie o wymiary blaszki bądź tortownicy w jakiej pieczecie to ciasto :)

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zaryzykowałam i upiekłam biszkopt na dużej blaszce :mrgreen: A tak się Kubuś prezentuje :grin: post-11138-1262720946_thumb.jpg Bardzo smaczny i taki inny :grin: Polecam jeśli jeszcze ktoś się zastanawia :grin:

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.