Gość Irena S. Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam serdecznie :wink: Bardzo spodobała mi się ta strona. Interesuję się kuchnią. Lubię słuchać rad innych i z chęcią wymienię się swoimi doświadczeniami. Prowadzę kuchnię dla 4 panów :wink: (mąż i 3 synów) i z kuchni prawie nie wychodzę, ale jest to dla mnie dużą przyjemnością. Pozdrawiam Irena S. Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Serdecznie witam wśród nas :razz: Cieszę się bardzo, że strona się podoba. Jest tutaj mnóstwo przepisów do wypróbowania, więc myślę Irenko, że znajdziesz tutaj coś dobrego dla siebie i Twojej rodzinki, a i Twoje przepisy na naszej stronie są mile widziane :wink: Pozdrawiam :wink: Cytuj
ina12 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Irenko witam Cię serdecznie w naszym gronie i pozdrawiam. Cytuj
renigliwice Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam Cię Irenko bardzo cieplutko i cieszę się, że będziemy mogły ze sobą współpracować. Renata :wink: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam serdecznie w naszym gronie. Powodzenia w kuchni i na forum :wink: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Serdecznie WITAM IRENKE :wink: Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam cieplutko Irenko :wink: Cytuj
amelia1 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witaj Irenko!!! Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś :wink:. Powodzenia w kuchni i czekam na Twoje przepisy i porady. Pozdrawiam Amelia Cytuj
elmo_23 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam serdecznie i życzę miłego kucharzenia :wink: Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam Cię Aniu bardzo serdecznie wśród nas :wink: :wink: :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi