Agusia Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Droga betii! Moja Emilka w nastepny poniedzialek konczy juz 10 miesiecy ( Boze jak ten czas leci, niedawno sie toto urodzilo a juz mi tu wszedzie wlazi na czworaka!)Mialam zaczac moja Kopenhaska przed swietami ale dziewczyny mi doradzily zeby sobie odpuscic i zaczac dopiero po tym corocznym obzarstwie.Potem byly moje imieniny, tak ze koniec koncow zaczelam ja dopiero 29 ego sycznia. Jesli chodzi o sama diete to rzeczywiscie jest rygorystyczna ale da sie wytrzymac. Zero gumy do rzucia! Duzo wody i zielonej nieslodzpnej herbaty. ja schudlam prawie 6 kg ktos moze mi zarzucic ze to nie tak duzo jak na kopenhaska, bo na niej "regulaminowo" powinno sie schudnac 7-12 kg. Jednak ja zawsze e mialam problemy z przemiana materii i ze schudnieciem a tak wogole ( jak juz gdzies to napisalam) kazdy ma inny organizm i nie wolno generalizowac ze ma byc tyle a tyle. Ja sie ogromnie ciesze ze udalo mi sie schudnac az 6 kg ( a nie tylko 6 kg) , kazdy kilosik sie liczy! Powodzenia! Ale zapytam tak jak monisia , czy Ty juz nie karmisz piersia . Jesli nadal to robisz to daj sobie spokoj z dietami! Cytuj
lania 22 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 hej jest tam kotos???????????? to mój czwarty dzien mojej diety wlasnie jestem po lunchu wszystko bylo pyyyyyszmne jest ktos kto tak jak ja wybral sie do kopenhagi Cytuj
laluna Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Agusia -serdecznie gratuluje przebycia kopenhaskiej i zgubionych prawie 6 kg,a ze to bylo w styczniu,to ciekawa jestem,jak dzis u Ciebie to wyglada :wink: ;) ,czy osiagnelas swoja wymarzona wage???? Ja dzis sie dopiero tu zarejestrowalam ,a ze jestem dzis 12 dzien na kopenhaskiej,to oczywiscie zagladam w interesujacy mnie temat :roll: :) :) :) . Ja tez ,podobnie,jak Ty stosuje ja rygorystycznie i nie powiem,ze jest az tak uciazliwa,jedynym minusem jest to,ze czuje sie troche za slaba na cwiczenia moje codzienne,ale poza tym spoko. :roll: Wczoraj na wadze bylo -5 kg ;) ;) Cytuj
Gość vikka Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Droga Agusiu,interesuje mnie jak wyglądała Twoja dieta,co jadłaś jakie były to posiłki,i jak przygotowywałaś ten befsztyk i jaki był duży,nie mam pojęcia jak to szykować :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi