Marra Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Gargus mi też weszło więcej mąki, a tak naprawdę to liczą się chęci. Co ja bym dała żeby mi mąż zrobił pączki....... :wink: Zauważyłam, że jesli ciasto jest trochę "lużniejsze" to pączuchy są bardziej puszyste. Nie przesadź z tą mąką :wink: Cytuj
gargus Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 Paczuchy SUPER!!!!! :wink: :wink: , no wreszcie moge powiedziec ze mam dobry przepis na paczki-dzieki JUSTYNA ;) , nawet moja zonka sie skusila , co rzadko je takie rzeczy, ale jak jej powiedzialem ze sa z nadzieniem rozanym to sprobowala- a moja cora sie jeszcze zachwyca, polecam wszystkim przepis Justyny i zycze SMACZNEGO. pozdrowionka wszystkim :) :lol: :lol: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 GARGUS SUPER ŻE SMAKOWAŁY RODZINCE HUUUUUUURA!!!!!!!!!!! :wink: Cytuj
gargus Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 dzesc dziewczyny!!!!!!!!tu zonka gargusia.paczki pycha :wink: zjadlam az 2.jeden wczoraj a drugi dzis,a moj gargus wszamal prawie wszystkie :wink: ,on moze ja musze uwazac.macie jakis fajny przepis na kokosanki??prosty i latwy??lub slyszalam o przepisie na rafaello,podobno robi sie go z ciastek i na zimno??tzn do lodowki nie do piekarnika?? Cytuj
Justyna.K Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Witaj żonko gargusia super że pączki smakowały bardzo się cieszę .Co do kokosanek to np. znalazłam coś takiego https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...mp;hl=kokosanki https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...mp;hl=kokosanki może coś cię zainteresuje :wink: pozdrawiam :wink: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 A rafaello nie do pieczenia to nie znam znalazłam tylko kulki rafaello których sie nie piecze https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...amp;hl=rafaello :wink: Cytuj
gargus Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 superek dzieki to gargus bedzie piekl dla nas.fajnie ze znalazl to forum,pozdrawiam buziaki i dzieki Justyna :wink: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 naszła NAS ochota na pączki :P Cytuj
annu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dziewczyny czy dajemy cale jajka, czy tylko zoltka??? Cytuj
Justyna.K Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 całe jajka :-D Cytuj
Justyna.K Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Dziś tłusty czwartek "dziewczyny chłopaki" zabieramy się do pieczenia :-D Cytuj
Zojka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Częstujcie się :-D [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Justyna.K Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 tłusty czwartek 2008 rok Pozdrawiam Cytuj
andy8 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 A ja mam takie pytania kiedy dajecie rozpuszczony tłuszcz-kiedyś gdzieś czytałam że jak się da go za wcześnie to spowolni wzrost ciasta.Po drugie czy robiąc z tego przepisu ugniatacie też ręką czy tylko mieszacie za pomocą łyżki,mnie też zawsze wydaje się że ciasto jest za rzadkie i dosypuję mąki-nie wiem czy dobrze robię.Nie umiem tak formować by marmolada potem nie wypływała i stosuję inną metodę z gazety wyczytaną.Wykrawam szklanką na to daję dżem boki smaruję surowym białkiem przykrywam drugim wyciętym krążkiem i zlepiam. :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi