Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A mi za slodki wyszedl, ogolnie dobry, tylko, że za powinno byc mniej cukru, no chyba, że ja mialam takie serki mocno slodkie;/ no ale i tak serniczek slicznie wyszedl i zamieszze wkrotce foteczki:) dziekuje za przepis!!!

Opublikowano

a macie moze jakies patenty na za slodkie ciasto po upieczeniu?? zastanawiam sie czy nie polac go czyms np. gorzka polewa czekoladowa albo galaretka agrestowa?? tylko boje sie, ze bedzie mdly:/ prosze doradzcie

Opublikowano

Ten sernik jest dobry nawet po tygodniu tylko,że on tyle nie wytrzyma,żeby go nie zjeść,ale kiedyś upiekłam blaszkę dla taty szefowe,a że ona jest sama to nie dała rady go zjeść i przyszli do niej goście to poczęstowała ich tym ciastem i bardzo zachwalali,a to ciasto miało już tydzień :-)

Opublikowano

U mnie niestety już go nie ma, dziś ostatni kawałeczek zjadłam do porannej kawki :-) a jutro myślę jakieś ciasteczka upiec i szukam właśnie jakiegoś przepisu, myślę żeby kruche upiec:)

  • 1 miesiąc temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.