minia51 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Doruniu, ten sernik piekłam wczoraj. Jest pyszny. Spód starłam na tarce z dużymi otworami a na ser ciasto rwałam na kawałki.O tym że pyszne świadczy fakt, że piekłam wczoraj po obiedzie a dziś ponad połowa blachy jest pusta ( ja próbowałam tylko okruszki, bo nie jem słodkości ze względu na........) Kto nie piekł tego ciasta niech spróbuje bo naprawdę warto. Dzięki za przepis i pozdrawiam. Cytuj
Dorunia Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Miniu bardzo się cieszę,że sernik smakował...dziękuję za pozdrowienia i ja również Ciebie pozdrawiam :P Cytuj
Mangalena Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 :P Sernik bardzo dobry Doruniu,tylko skusilam sie na wersje z tortownica i deczko zakalcowy przy spodzie ale to moze wina piecyka...i tak znika . Szczesliwego nowego roku :-) ... Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Cieszę się,że smakuje mimo małego wypadku,ale następnym razem jak będziesz miała zamiar go zrobić to upiecz go na blaszce i wtedy gwarantuję Ci,że nic mu nie będzie...ja zawsze piekę go na blaszce,a raz pokusiło mnie,żeby upiec w tortownicy i też miałam przeboje z nim,ale wszystko skończyło się dobrze. Pozdrawiam :P Cytuj
minia51 Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Już po raz drugi piekłam ten sernik. Nadal go chwalę za smak i łatwość wykonania. Niestety ma jedną wadę.........znika w mig. Już go nie ma więcej niż połowę.Jeszcze raz dzięki za przepis. Cytuj
apsik Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Upiekłam wczoraj Dorotko Twój serniczek,oczywiście jest przepyszny-może nie jest tak duży bo piekłam na większej blaszce ,ale myślę że sam widok mówi za siebie. Niebo w gębie-a przy tym wykonuje się szybko i nie jest drogi-same zalety. Dzięki za przepis i pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Kaliope Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Piękny serniczek Elu! Bardzo zachęcająco wygląda :?: Cytuj
andy8 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Kolejne cudo-po co ja tu dzisiaj zajrzałam? :?: Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Bardzo się cieszę Elu,że sernik smakował :PJa też nie tak dawno piekłam go i znikł nawet nie wiadomo kiedy z blaszki :?: Pozdrawiam cieplutko :razz: Cytuj
marzycielka Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 śliczny i bardzo smakowity :) Cytuj
ewa11 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Ja to uwielbiam sreniki i będę musiała go upiec.Pozdrawiam :) Cytuj
Kaliope Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 No i skusiłam się na ten serniczek. Upieczony dzisiaj po poludniu i już 3/4 zjedzone! :) Pyyyszności! Użyłam dwóch serków waniliowych Danio (po 400g), upiekł się wspaniale, wyrósł bardzo, prawie wychodził z blachy w czasie pieczenia. Później troszeczke opadł ale smak ma niepowtarzalny, bardzo delikatny, super. Wszystkim smakował :razz: Jeśli coś zostanie do jutra to wkleję zdjęcia. Dzięki za świetny przepis, na pewno jeszcze nie raz upiekę to ciacho :P Pozdrowienia. Cytuj
Kaliope Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Dodaję fotki, został do dziś jeszcze jeden kawałek :) Tak wyglądało po upieczeniu wczoraj a tak w przekroju dzisiaj Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie próbowali tego ciasta. Mniammm... :razz: Cytuj
andy8 Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 YYYYYYYYYmmmmm-cudny :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.