Bietka1 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam serdecznie , mam na imie Beata, dzis dołaczyłam do tego forum . Mam nadzieje skorzystać z wielu przepisów i rad dotyczacych żywienia(połowę swojego życia sie odchudzam- z marnym skutkiem :wink: ) Na pierwszy ogień idzie orzechowe ciasto :wink: Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witamy Cię Beato na forum,na pewno znajdziesz wiele ciekawych i interesujących przepisów tutaj i mamy nadzieję,że podzielisz się swoimi przepisami z nami. Pozdrawiam Cytuj
H_A_P_P_Y Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam Beatko!!! Mam nadzieje, że znajdziesz tutaj wiele porad dla siebie i zaskoczysz swoich bliskich specjałami z FORUM :wink: Pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam Cię bardzo serdecznie Beatko na naszej stronie :razz: Mam nadzieje, że na dobry początek naszej "smacznej" znajomości uda Ci się to ciasto orzechowe, i że będzie Ci z nami dobrze - a znajdziesz tutaj ciekawe przepisy do wypróbowania i "coś" o dietach do poczytania :wink: Pozdrawiam :wink: Cytuj
renigliwice Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ja również serdecznie Cię witam Beatko i życzę smacznego kucharzenia. Renata :wink: Cytuj
behatka Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam Cię moja imienniczko! Podobnie jak Ty wiecznie jestem na diecie, niemniej od kiedy odkryłam to forum, uzależniłam się od niego. Wypróbowałam już wiele przepisów, większość z nich poleciłam znajomym. Czekam na smaczne przepisy od Ciebie. Papatki. Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ja także witam Ciebie Beatko bardzo serdecznie i życzę zawsze udanych smacznych potraw i wypieków. Przesyłam pozdrowienia. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam Cię serdecznie Beatko miło że do nas dołączyłaś :wink: :wink: będzie miło jeśli wymienisz się z nami swoimi smakołykami i komentarzami :razz: Pozdrawiam Cytuj
basga Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja też Cię serdecznie witam. Tutaj znajdziesz nie tylko wiele wspaniałych przepisów ale i odpowiedzi na niemal wszystkie pytania związane z kucharzeniem/i nie tylko/bo tu są sami wspaniali ludzie,zawsze chętnie służący radą. PS.dotychczas nie musiałam się odchudzać ale odkąd jestem na tym forum to chyba przybyło mi co nieco tu i tam :wink: ,bo normalnie nie mogę się oprzec tym pyszniastym ciachom. Pozdrawiam. Cytuj
amelia1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witaj Beatko wśród nas!!! Znajdziesz tutaj wiele porad i przepisów, a wrazie problemów My zawsze służymy radą. Trzymam kciuki za ciacho, aby wyszło i smakowało. Co do odchudzania, ja mam tak samo, ale powoli rezygnuję, bo nie da się tutaj udchudzać :wink: Pozdrawiam Amelia Cytuj
Justyna.K Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ale jestem do tyłu z przywitaniami SERDECZNIE WITAM BEATKĘ :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi