Gość wujek_satriani Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam! Na to forum trafiłem już dawno przy okazji wyszukiwania jakiegoś przepisu. Jestem fanem antonio karliucziego gotującego w południowej italii. Cieszę się że do was dołączyłem. Cytuj
renigliwice Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam Cię bardzo serdecznie w naszym "smacznym" gronie. Cieszę się, że do nas dołączyłeś. Życzę Ci dużo smacznych wrażeń kulinarnych. Czekamy też na Twoje wypróbowane przepisy. Pozdrawiam cieplutko. Renata :wink: Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witamy cieplutko na naszym forum i czekamy na nowe przepisy na potrawy włoskie i nie tylko. Pozdrawiam Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam serdecznie! Życzę miłych doznań kulinarnych i owocnej współpracy :wink: Miło będzie poznać Twoje zdanie na temat naszych przepisów Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witaj :razz: Ja też się cieszę, że do nas dołączyłeś. Mam nadzieje, że znajdziesz tutaj coś ciekawego dla siebie, a i od siebie coś smacznego dorzucisz :wink: Pozdrawiam :wink: Cytuj
basga Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witaj Wujku. Fajnie że jesteś z nami,teraz będziesz miał dylemat:nasze forum czy kuchnia tv. Proponuje kompromis-Ty przy kompie a tv w tle. POZDRAWIAM. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 SERDECZNIE WITAM ;) WSRÓD SMAKOWICZÓW :razz: Cytuj
monisia Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 witanko wujek :razz: fajnnie ,ze tu trafiłes,podobno faceci to lepsi kucharze.. :razz: hihiih niech wam będzie ;) pozdrawiam.ciotka :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi