kate_76 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 zuziorek dzieki za zdjecia -jutro mam obiad i nie musze myslec co by tu zrobic bo czasu oczywiscie zawsze brakuje elmo_23 dzieki za przepis Cytuj
renigliwice Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ale śliczne te Twoje kotleciki Zuziorku! Bardzo apetycznie wyglądają. Już mam pomysł na jutrzejszy obiad. Dzięki za śliczne zdjęcia! Pozdrawiam Cię cieplutko i wszystkie moje przedmówczynie. Pa :arrow: ;-) :arrow: Cytuj
monisia Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 jak patrze na takie fotki to zaraz glodna jestem :arrow: na jutro mam w planie te kotleciki,ale kurcze tyle tu fajnych przepisików ze czasem plany sie zmieniają ;-) hihi pozdrówka :arrow: Cytuj
renigliwice Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Dzięki Elmo za przypomnienie mi tego przepisu. Zrobiłam je jednak dzisiaj. Dałam 6 jajek, a siódme surowe do masy. Wyszło mi 9 kotlecików. Pychotka! Warto je zrobić od czasu do czasu. Pozdrawiam. Renata Cytuj
JustynaZ Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Elmo, robię bardzo podobne kotleciki, tyle, że ugotowane jajka przeciskałam przez praskę do ziemniaków, ale jak zobaczyłam zdjęcie z przekrojonym kotlecikiem to następnym razem oszczędzę sobie czasu i zrobię tak jak Ty. Pozdrawiam, Justyna. ;-) Cytuj
magda123-m1 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Witaj Elmo!!! W piątek robiłam jajeczne kotleciki- PYCHOTKA!!! Bardzo łatwe i szybkie w przygotowaniu a poza tym bardzo sytne!! Przepis poleciłam znajomym i też zachwalają!!! Na prawde palce lizać!! POLECAM :razz: Cytuj
thallia Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Ja te kotleciki robie troche inaczej: 5 jaj ugotowanych na twardo 1 jajko surowe 10dag żółtego sera cebula-zeszklona na 2 łyżkach oleju, zielona pietruszka lub szczypiorek 1 łyż. gęstej śmietany 1 łyż. bułki tartej sól, pieprz Jajka i ser zetrzeć na tarce, dodac pozostałe składniki, zrobić kule, obtoczyć w bułce tartej i smazyc na rumiano. Cytuj
renigliwice Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Trochę bardziej kaloryczne te Twoje kotleciki, ale na pewno też są smaczne! Kiedyś wypróbuję, a co tam.... :wink: Pozdrawiam. Renata :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi