carolina0 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 witam barzdo czesto pieke to ciasto, , lecz zamiast zwyklej wody, dodoaje wode mineralna jest bardziej elastyczne , i jak chche mie ckakaowego murzynka dodoaje niecale 1,5 szkl. maki i niecale pol szklanki kakao............ a na gorre polewam polewam czekoladowa, szybkie i barzdo dobre ciasto............ Cytuj
marysiasto Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 mała zasneła więc szybko zrobie z truskawkami żeby do kawki cos było :Dale Cytuj
Maryśka2308 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Ja też piekłam takie ciasto, ale w sezonie wiśniowym ;) Z wisienkami jest pycha! Na początku też owoce opadły mi na dno, ale potem się wycwaniłam i wrzuciłam wisienki jak już troszeczkę się upiekło. I w ten sposób były albo w środku albo na wierzchu;) A samo ciacho polecam - szybkie, proste i bardzo smaczne :) Tylko za szybko znika... Cytuj
Maryśka2308 Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Wczoraj robiłam z truskawkami ;) Troszkę zmodyfikowałam przepis i zrobiłam swoim sposobem. Oto efekty mojej pracy :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi