monisia Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam :wink: jestem Monika mieszkam w krainie podziemnych pomarańczy :razz: (poznań dla niewtajemniczonych) hihi kocham wszystko co zwiazane z żarciem,i ciesze sie że was znalazłam..lece czytac dalej :razz: papapatki :arrow: :wink: Cytuj
renigliwice Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam Cię serdecznie wśród nas i cieszę się, że odnalazłaś tę stronę. Na pewno się nie zawiedziesz. Pozdrawiam Cię cieplutko. Renata :wink: Cytuj
monisia Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Renatka-dzieki kochana :wink: jesuu ide do męza bo szłau dostanie zaraz hihihi ze tak tu wysiaduje :wink: hiih papapa do jutra :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Witaj Monisiu :razz: Ja też się cieszę, że nas znalazłaś. Mam nadzieje, że będzie Ci z nami dobrze, i życzę "smacznej" lektury :wink: Pozdrawiam :wink: Cytuj
ina12 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Monisia witam Ciebie bardzo miło i serdecznie i jak dobrze że dołączyłaś do nas, a teraz będziemy wspólnie wszyscy razem kucharzyć, piec i doradzać. Zyczę wszystkiego dobrego i pozdrawiam. Cytuj
basga Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Witaj MONISIU! Czemu Poznań to kraina podziemnych pomarańczy? Cytuj
monisia Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 no jak to czemu? hihiih :wink: podziemne pomarańcze...czyli ziemniaczki kartofle pyry.... Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam Cię Monisiu cieplutko na naszym smacznym forum :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi