monisia Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Kochani na dzięń dobry wstawiam jeden przepisik,,na tą chwile uwielbiany przez mają rodzinke..śledz w curry :wink: 30dkg matiasów 6 ogórków konserwowych 2 ugotowane ziemniaki 1 duży peczek koperku 4 jajka na twardo 1 spora cebula majonez musztarda cytryna pieprz przyprawa curry Ziemniaki ,jajko ugotować.Wszystkie produkty pokroić ,śledzie w paseczki,koperek drobno,resztę w kosteczke.Wymieszać z majo odrobinką musztardy,doprawić do smaku sokiem z cytryny pieprzem i curry-(ok 2 łyzeczki ale dodajemy wg uznania), Najlepiej zrobic to rano-jeśli imprezka ma być wieczorową porą polecam i smacznego :wink: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Moja rodzinka uwielbia śledzie, więc na następną imprezę będzie coś innego :wink: pozdrawiam Cytuj
kate_76 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 :wink: witaj monisiu! ja tez bardz lubie sledzie i niedawno w swieta byli u nas nasi angielscy przyjaciele ktorym niestety sledzie nie przypadly do gustu ale curry to oni uwielbiaja i dodaja do czego tylko sie d a ,twoj przepis bedzie w sam raz wielkie dzieki pozdrawiam Cytuj
renigliwice Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ciekawy przepis Monisiu i myślę, że ciekawy też smak. Warto go wypróbować, tym bardziej, że bardzo lubimy śledzie i curry. Dzięki za przepis. Pa :wink: Cytuj
monisia Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 jezuuu ale fjne to forum :wink: tralallala :wink: ciesz sie,ze was znalazłam i naprawde polecam te śledziki ,skuście sie kochani :razz: Cytuj
behatka Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Moja rodzinka także uwielbia śledzie pod każdą postacią, więc chętnie wypróbuje nowy przepis, nie wiem tylko czy te śledzie mają być solone czy marynowane. Czekam na odpowiedź. Cytuj
monisia Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 behatka-śledzii najlepsze sa lisnera na tacce-w oleju...sa pycha do tego :wink: pozdro :wink: Cytuj
ina12 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Oprócz mojego męża bardzo lubimy śledzie i napewno z tego przepisu wypróbuję. Cytuj
basga Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 A ja od sylwestra nie robiłam śledzi i już sobie zapisałam przepisik,pozdrowionka. Cytuj
renigliwice Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 No i stało się- zrobiłam tę sałatkę. Jest przepyszna, dałam nawet trochę więcej curry niż w przepisie. Dziękuję Monisiu za tak "smaczny przepis". Na pewno jeszcze z niego skorzystam nie raz. Pozdrawiam. Pa Renata :razz: Cytuj
monisia Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 lalalalalaaaa :razz: :razz: :razz: nawet niewiesz jak sie ciesze że skozystałas :razz: smacznego renigliwice ;) Cytuj
minek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Sałatkę zrobiłam na niedzielę. Bardzo smaczna ale powinnam ją grubiej pokroić ponieważ była za "ciapiasta" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi