figiel Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2011 Alez apetyczna i kolorowa pieczeń ...widze ,ze wiecej chetnych na boczuś :)............ lecę do kuchni -pa !! Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Ooo... Basiu extra rolada Ci wyszła - pyszna i do tego kolorowa :) Fajny pomysł z tą marchewką :) Moim domownikom też ona smakowała i dlatego bardzo szybko zniknęła :) Ja też się zastanawiałam nad tym mlekiem, ale w końcu go dodałam. W gotowej pieczeni nie jest ono potem wyczuwalne. Dziewczyny, mam nadzieję, że Wam też zasmakuje - pozdrawiam :) Cytuj
figiel Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Dodałam jednak mleko , tylko 1/2szkl. , bo miałam mniejszą porcję .Dodałam też 1 jajko i kawałek białej kiełbasy, a zapomniałam o pietruszce ;( .. Rolada bardzo dobrze sie kroi ...a jak smakuje !!!!! POLECAM Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Figielku jaka apetycznie wyglądająca pieczeń, aż ślinka cieknie :) Wygląda super i ładnie Ci się rumieniła na górze :) Cytuj
basga Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Bardzo ładna ta pieczeń.Ja następnym razem-bo z pewnością taki będzie-zrobię też z jajkiem. :) Cytuj
figiel Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2011 Dziękuję za wszystkie rady :) - na pewno będę robiła pieczeń częściej i z różnymi dodatkami :) Pozdrawiam weekendowo :) Cytuj
Gość Gusiamala Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Bardzo mi smakowało masz więcej takich przepisów. Cytuj
Iza22 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 Moje drogie a w ilu stopniach piec te pieczeń ? Cytuj
figiel Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ja piekłam w takiej temperaturze , jak ciasta ,tzn. ok.180st. Cytuj
Iza22 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dziękuję, dziś biorę się za przygotowanie tej pieczeni. Wesołych Świąt :) Cytuj
figiel Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja ją piekłam we folii , potem odkryłam ,zeby sie przypiekła lekko .Wzajemnie radosnych Świąt :) Cytuj
Iza22 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zrobiłam tak samo, wygląda i pachnie apetycznie ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi